Maagverkleining door middel van hypnose

Hypnose werkt heel goed om de maag kleiner te maken met als doel om af te vallen. Ons onderbewustzijn weet namelijk het verschil niet tussen een echte operatieve maagverkleining en een maagverkleining onder hypnose. De operatieve maagverkleining heeft heel veel nadelen voor je lichaam. Een maagverkleining onder hypnose heeft deze nadelen niet.

Een effectief afslanksysteem dat niet gebaseerd is op het uithongeren van je lichaam, het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciaal dieet.
Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel jij je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en beroofd? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.

Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Misschien herken je het wel het jo-jo effect. 
Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkeld hebben. Met een hypnose sessie zorg ik ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.
Misschien vraag je je af of je de virtuele maagband kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten. 

Wat zijn de voordelen van dit programma
Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!
In de praktijk, met een “échte” operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!  En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken 😉

Hoe ziet het programma eruit
Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

Want…… ‘GELUK ZIT IN JOU’ en dat ga je weer voelen ook!

De virtuele Maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? 
        Maak nu een afspraak voor het  gratis 1e consult  in de Westereen

Kosten voor 5 sessies  € 599,00

1e sessie:  intake en installatie maagband: Duurt ongeveer 2 1/2 en 3 uren

2e sessie:  na 2 weken                                duurt ongeveer 1 uur en 15 min

3e sessie: na 3 of 4 weken                          duurt ongeveer 1 uur en 15 min

4e sessie: na 3 of 4 weken                          duurt ongeveer 1 uur en 15 min

5e sessie: in overleg,                                   duurt ongeveer 1 uur en 15 min

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Maak een afspraak in
De Westereen

Maak een afspraak in
Hurdegaryp

Laatste nieuws

27-09-2014 13:20:00


 

 

Door het lidmaatschap van de BGN
kunnen 
de consulten vergoed worden
uit de 
aanvullende zorgverzekering.

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u nu in voor de nieuws brief en blijf op de hoogte van tips & tricks bij afvallen