1e consult is gratis

Heb je overgewicht en je weet niet (meer) hoe je moet eten om af te vallen om een bij het lichaam passend gewicht te krijgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mannen, vrouwen, moeders-dochters, partners, vriendinnen, vrienden, familie, gezinnen, collega's enz. Gemiddeld 8-11 kg afvallen in 12 weken. Met normale voeding en zonder honger te lijden. 

Probleem scenario’s
Je hebt al je hele leven overgewicht. Je hebt alle diëten gedaan die er zijn, je zit vast in de vicieuze cirkel van diëten en aankomen. Al die diëten hebben er voor gezorgd dat je alleen maar zwaarder bent geworden. Je eet zo weinig mogelijk en toch val je niet af! Je weet niet meer hoe je moet eten om je gewicht onder controle te krijgen en af te vallen.

Lieneke, 50 jaar, 130 kg   
Vanaf mijn 14e jaar heb ik al overgewicht. Mijn moeder stuurde mij toen al naar de diëtiste: minder eten dat was de boodschap. Maar het hielp niet. Na de diëtiste rolde ik van het ene dieet in het andere dieet. Ik kan wel zeggen dat ik alle diëten heb gedaan. Al die diëten hielpen tijdelijk, altijd kwamen de kilo’s er weer bij en nog meer. Altijd was de boodschap: minder eten. Nu ben ik 50 jaar. 36 jaar aan het diëten geweest en 130 kilo schoon aan de haak! En nu krijg ik bij Jitske te horen dat ik VEEL TE WEINIG eet! Ik kan het niet geloven dat ik door zoveel te eten afval, maar toch werkt het! Ik ben erg blij, maar ook verdrietig  omdat bijna mijn hele leven om diëten heeft gedraaid: dat ik niet mocht eten….  En dat ik door dat diëten alleen maar zwaarder ben geworden. Nu gaan de kilo’s er wel af en toch kan ik nog steeds niet geloven dat dit op deze manier werkt. Nu na 7 weken ben ik 6 kilo kwijt en 10 cm. in de taille en heupen. Mijn ontzettende bolle buik is al een stuk afgeslankt. Ik ben echt blij dat ik nu na 36 jaren van diëten de oplossing heb gevonden voor mijn gewichtsprobleem!

Je komt je bed bijna niet uit, omdat je dikke buik in de weg zit. Je lichaam werkt niet meer mee, het vet zit je in de weg.  Opstaan gaat moeizaam, je moet 'liggend in bed" met je lichaam een aanloopje nemen om op te staan. Je baalt van jezelf en van je vetkwabben. Bij het aantrekken van de sokken en schoenen heb je (bijna) hulp nodig.  Als je de trap oploopt moet je boven aan de trap uithijgen. Je hebt gewoon een slechte conditie door al het vet wat je met je meesleept. Als je in de spiegel kijkt walg je van je zelf en dat je het niet voor elkaar krijgt om af te vallen.

Je hebt een slank lichaam met vet op de bovenbenen, buikje, lovehandells. Je wilt daar van verlost worden, maar hoe weinig je ook eet, je krijgt het vet niet weg.

Tineke, 28 jaar                                                                                                                           
Ik heb en slank postuur, maar wel had ik een buikje en "lovehandles". Ik werk in een winkel en vaak vroegen klanten mij of ik soms zwanger was. Dat vond ik echt niet leuk om te horen!  Ik wilde wel wat aan mijn buikje doen, maar ik wist alleen niet wat. Ik probeerde wel minder te eten, maar dat werkte niet. En zo ben ik bij Jitske terecht gekomen. Mijn lichaamsvet percentage was ook te hoog 31%. Uit de analyse van mijn voedingspatroon kwam dat ik verslaafd was aan suiker/zoetigheid en dat ik te weinig vitamines binnen kreeg.  Jitske heeft mij uitgelegd hoe deze suikerverslaving werkt en heeft mij tips gegeven hoe dit aan te pakken.  En ook wat ik moet eten om meer vitamines binnen te krijgen. In het begin vond ik dit wel moeilijk om minder zoetigheid te eten. Na een paar moeilijke weken begon ik het leuk te vinden. Mijn vetpercentage begon te dalen!  En daardoor begon mijn buik te slinken en smolten
de " lovehandles" weg . Ik ben 5 kg afgevallen. Nu ben ik mijn “zwangere” buikje kwijt en heb geen "lovehandles" meer. Ik ben hier erg enthousiast over. Mijn vetpercentage is nu 28%

Je bent bevallen van een baby, maar de zwangerschapskilo's gaan er niet meer af.

Bettie, 32 jaar
 Acht jaar heb ik aangemodderd om mijn gewicht van voor mijn 3 zwangerschappen weer terug te krijgen. Ik was mijzelf aan het kwellen door zo weinig mogelijk te eten, maar ik viel geen gram af!! Door een collega van mij kwam ik bij Jitske terecht. Ze vertelde mij dat ik meer moest eten en toen vlogen de kilo’s eraf!  Ik heb mijn ideale gewicht weer terug!

Iedere dag begin je met nieuwe moed: Je wilt 20 kg afvallen. Je neemt als ontbijt
één boterham, lunch één boterham. Vervolgens heb je om 16.00 uur zo'n honger: je neemt je voor om maar één koekje te nemen, maar als je één keer de smaak te pakken hebt, verandert dat ene koekje in een (vr)eetbui. Als je buik weer gevuld is, baal je van jezelf. Morgen ga ik opnieuw beginnen zeg je tegen jezelf..... En zo gaat dat dag in dag uit door.

Je hebt diabetes en je gebruikt tabletten. Je hebt regelmatig hypo's en je weet niet hoe je je bloedsuikers stabiel kunt krijgen.

Je hebt obesitas, je hebt alle dieten geprobeerd die er zijn en nu overweeg je een maagband.

Je hebt overgewicht en je meent dat het je alleen moet lukken om af te vallen, maar steeds loop je weer tegen problemen aan waarmee je niet uit de voeten kunnen en je vervalt weer in je oude eetpatroon. Dan kan het goed zijn om naar een gewichtsconsulent te gaan om dit dikmakende patroon te doorbreken.

 

 

 

 

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Maak een afspraak in
De Westereen

Maak een afspraak in
Hurdegaryp

Laatste nieuws

27-09-2014 13:20:00


 

 

Door het lidmaatschap van de BGN
kunnen 
de consulten vergoed worden
uit de 
aanvullende zorgverzekering.

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u nu in voor de nieuws brief en blijf op de hoogte van tips & tricks bij afvallen