Even voorstellen!

Ik ben Lenie Leegstra, getrouwd met de oudste zoon van Jitske. Wij hebben vier kinderen. Mijn hobby’s zijn fietsen en wandelen en joggen en het allermooiste is schaatsen op natuurijs! 

Ik heb vele jaren met overgewicht gekampt. Vroeger in mijn pubertijd is dit al misgegaan. Dat dierbare mensen tegen mij zeiden, dat ik wel wat aan mijn gewicht moest doen (achteraf bekeken was ik gewoon stevig gebouwd) en niet te zwaar.

En zo ging ik van het brood dieet naar het 40 puntendieet en op latere leeftijd deed Sonja Bakker ook nog mee. Tijdens het diëten viel ik natuurlijk wel af, maar dit was maar voor zeer korte duur. Vervolgens werd ik na elk dieet dikker en dikker dan ooit te voren.

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige en weet ik hoe het werkt, hoe ik af kan vallen, maar wat nog belangrijker is dat ik weet hoe ik op gewicht moet blijven: Vooral normaal blijven eten en lekker volgens de schijf van vijf!

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezond gewicht en dat mensen weer lekker fit worden door gezonde voeding.

Lange tijd had ik een haat/lief verhouding met eten, maar nu  is eten weer mijn vriend geworden. Ik was, zo als veel mensen, bang om brood te eten. En nu weet ik dat je normaal brood kunt eten en ook nog afvallen..Dit wil ik graag iedereen meegeven!

 

1e consult gratis

Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek, gaan we het probleem in kaart brengen en ga ik uitleggen wat mijn manier van werken is.

Maak een afspraak in
De Westereen

Maak een afspraak in
Hurdegaryp

Laatste nieuws

27-09-2014 13:20:00


 

 

Door het lidmaatschap van de BGN
kunnen 
de consulten vergoed worden
uit de 
aanvullende zorgverzekering.

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf u nu in voor de nieuws brief en blijf op de hoogte van tips & tricks bij afvallen